Strösselbollar.

Hade köpt bakformen Bake Pops på leksaksbutiken http://www.hiko.se

Så här ser de färdiga kakorna ut i reklamen och det stämde väldigt bra med verkligheten.

I instruktionerna stod det att man skulle smöra och ev. ströa formen innan.
Jag gjorde några av varje och de med bara smör släppte lika fint som de med ströbröd.
 

Man kan använda sig av vilken mjuk kaksmet som helst bara minska vätskan något så smeten blir lite tjockare till konsistensen.
Fyll bottenformen med smet.

Lägg på locket (det med hål) och spänn fast med de medföljande gula clipsen.
Grädda ca. 20 minuter

Skär bort smeten som pyst ut genom hålen och lossa kakorna.
De släppte jättefint.

Det följer med plastpinnar till formen men här använde jag vanliga Cake Pops pinnar.
Smält lite mörk choklad och doppa pinnen och stick in din i kakan. Kyl en stund så fastnar pinnen fint.
Därefter doppade jag hela bollen i smält blockchoklad och rullade dom i strössel. Ställde i minimuffinsform och kylde dom.
Gjorde blommor och blad i modelleringspasta som jag sedan fäste med lite smält blockchoklad.
Färdigt.